Международно признание за барокамерите на Biobarica
кислородна камера

Международно признание за барокамерите на Biobarica

Biobarica е водеща компания в производстово на хипербарни камери с терапевтична ефективност.

Те са безопасни, лесни за ползване, лесни за инсталиране и лесно се работи с тях.

 
Могат да бъдат инсталирани във всеки медицински център, болница, спортен център.
 

Маями (BUSINESS WIRE)–Biobarica е компания номер едно в производството на висококачествени хипербарни камери. Професионалисти от целия свят са взели решение да са част от Biobarica и се присъединяват към най-голямата глобална мрежа от терапевтични центрове, които развиват Хипербарна Оксигенна Терапия

 

Всеки ден все повече професионалисти въвеждат неинвазивната терапия за възстановяване на пациентите си. Днес Biobarica има ниво на успех 90% и наброява над 750 център в 35 страни, където са лекувани 250 000 пациента с различни патологии.

Хипербарната медицинска терапия удовлетворява клиентите и скъсява времето за възстановяване с до 50%-60%. С въвеждането на хипербаната камера професионалистите не само получават нова терапия в кабинетите си, но също така и средство, което позволява да удвояват вниманието към своите пациенти, подобрявайки предлаганите услуги.

 

Revitalair е камера със средно налягане, медицинско устройство, с което пациентът диша висококонцентриран кислорд през маска в камера с налягане 1.45 ATA. Така се увеличава концентрацията и наличността на кислород в кръвната плазма и произвежда силна хипероксия, което води до различни ползотворни физиологични ефекти.

Тяхната хипербарна камера е сертифицирана като медицинско устройство от Food and Drug Administration (FDA). Отличава се с уникалните си характеристики, които я правят най-голямата и най-лесна за ползване едноместна хипербарна камера от този вид. Вдигането и свалянето на налягането в нея е най-бързо сред всички камери на пазара – само за 3 минути. Има и мобилна лежанка, което улеснява достъпа на хора с двигателни проблеми.

Тя е лесна за транспортиране, инсталиране и работа във всеки кабинет или медицинска институция. Ще се сдобието не само с камера, но и с достъп до онлайн платформа. Там има разнообразни инструменти, като система за записвания, обучения с официални сертификати, материали за сваляне, научна библиотека и последните новини относно хипербарната медицина. Biobarica предлагат най-пълната система, което ги прави най-високо оценената компания за хипербарни камери.

В Biobarica работят усилено и продължителн, за да подобри здравето на хората. Искат хипербарната медицина да е достъпна за всеки.

Оригиналната статия тук: https://www.businesswire.com/news/home/20220127005119/en/

Последвайте ни:

Leave a Reply